Teambuilding

Afbeeldingsresultaat voor teambuilding, taekwondo

In het ITF Taekwon-Do staat bij uitstek naast het eigen maken van een goede conditie in relatie met de doelstellingen integriteit,  wederzijds respect en doorzettingsvermogen ook de persoonlijke ontwikkeling centraal. Omdat een team uit meerdere personen bestaat is deze kunst in combinatie met een aantal wetenschappelijke inzichten uitermate geschikt om als metafoor bij teambuilding ingezet te worden.

Hennie Thijssen verbindt als Rijkserkend Taekwon-Do hoofdleraar bij de trainingen de doelstellingen, principes en waarden uit het Taekwon-Do met zijn opgedane kennis en ervaring die hij heeft opgedaan bij zijn opleidingen aan de Universiteit van Amsterdam (onderwijskundige/docent psychologie en strategisch opleider in organisaties).

  • Voor managers en leidinggevenden bijvoorbeeld heeft hij een inspirerend mentaal-fysiek programma ontwikkeld om met meer energie de hectiek van alle dag te trotseren, het zelfvertrouwen en werkplezier te optimaliseren en de kans op een burnout te verminderen. Kortom.. een ‘win/win programma’ die zowel goed is voor jezelf als je medewerkers wwaraan je leiding geeft!