Conditieverbetering

Body & Mind Fitnessprogramma op maat:

Afbeeldingsresultaat voor fitnesstraining

Voor het volgen van dit programma hoef je niet over speciale talenten te beschikken om successen te boeken! Voor iedere scholier, werknemer, leidinggevende of manager die op zoek is naar een inspirerend en afwisselend programma!

Deze training met mentale en fysieke oefeningen uit de Martial Arts waaronder het Taekwon-do wordt in een privé trainingsruimte of in de natuurschone en rustgevende Kaapse bossen eromheen op de Utrechtse Heuvelrug uitgevoerd. Indien gewenst kan het ook in uw eigen vertrouwde omgeving thuis, in uw organisatie of desgewenst in een passende accommodatie naar keuze worden uitgevoerd.

Het geheim van dit programma zit in de perfecte balans tussen gecontroleerde rust en actieve inspanning. De nadruk tijdens deze allround training wordt gelegd op de ontwikkeling van uw lichaam en geest en er wordt uiteraard altijd rekening gehouden met uw conditieniveau, leeftijd en uw persoonlijke doelstellingen (betere conditie, gewichtsverlies, aanleren van effectieve zelfverdedigingstechnieken, stressreductie, etc.)!

U zult uw conditie, flexibiliteit, kracht, evenwicht en energieniveau op een verantwoorde wijze zien verbeteren! Neem contact op voor een gratis kennismakingsgesprek!