Workshops / Cursus op locatie

1 Workshops Zelfverdediging & Weerbaarheid op locatie (binnen of buiten). Bijvoorbeeld in het kader van vitale medewerkers, teambuilding of een sportdag in uw organisatie of als afwisseling/afsluiting van een theoretische studiedag/seminar.

De workshops zijn specifiek ontwikkeld voor personen zonder voorkennis op het gebied van zelfverdediging en geven op een plezierige wijze niet alleen een betere mentale en fysieke conditie maar ook basiskennis en vaardigheden om zich in ongewenste of zelfs gevaarlijke situaties te kunnen verweren of te verdedigen (zie ook de pagina Zelfverdediging & Weerbaarheid voor de globale inhoud).

Er wordt uiteraard ook aandacht besteedt aan het het (verder) ontwikkelen van zelfvertrouwen en uitstraling! Tijdens de workshops krijgt men voldoende aandacht en tijd om de technieken en inspirerende oefeningen eigen te maken. Daarnaast dragen ze bij aan minder stress en/of het voorkomen van een burnout!

2. Basiscursus ITF Taekwon-Do of Senioren Taekwon-Do op locatie (binnen of buiten,10 weken, 1 les per week, dag of avond met een erkend ITF kubdiploma)

Ook is het mogelijk om naast privelessen een basiscursus ITF Taekwon-Do of Senioren Taekwon-Do op uw locatie te volgen of in overleg op een nader te bepalen plaats. De cursus wordt gegeven volgens de vastgestelde eisen die gelden bij een bepaalde graad, vandaar dat er aan het eind ook een erkend Kubdiploma (kleur band) wordt verstrekt welke erkend wordt door de Internationale Taekwon-Do Federatie ITF Choi Jung Hwa. Eventuele vervolgcursussen zijn mogelijk.

3. Workshops Vitale Ouderen door Krijgskunst onderricht (VITOK) op locatie

Ook workshops of lessen VITOK kunnen naast de lessen privé op locatie worden aangeboden aan diverse doelgroepen! Ideaal voor senioren, ouderen en gepensioneerden die streven naar een betere mentale en fysieke conditie, zelfredzaamheid en/of persoonlijke veiligheid. Zie voor meer informatie ook de pagina Kenko Kempo Karate / VITOK.

Stuur bij interesse een mail naar henniethijssen@gmail.com voor relevante informatie.