Waarom TTA?

Waarom zou ik lessen gaan volgen bij de Thijssen Taekwon-Do Academie?

 1. De lessen die u gaat volgen bij de Thijssen Taekwon-Do Academie staan o.l.v. Rijkserkend hoofdleraar Master Hennie Thijssen (7e Dan) en de gediplomeerde docenten en/of assistenten waaronder Iwan Vossen 2e Dan, Arie Prins (3e Dan), Gregory Bekkers (1e Dan), Dominic Matthews (1e Dan), Eric Thierie (1e Dan), Walter de Mos (1e Dan), Alonzo Dehart (1e Dan).
 2. De leraren volgen met regelmaat bij Masters en GrandMasters Nationale en Internationale seminars om hun kennis up to date te houden en over te dragen aan de leden, o.a. bij GM Choi Jung Hwa, de zoon van de grondlegger van het Taekwon-Do, Gen. Choi Hong Hi, Grand Master Nicholls, Grand Master Wheatley, Master Parm Rai,
 3. De Thijssen Taekwon-Do Academie is als enige in de gehele regio aangesloten bij bij de ITF van grootmeester Choi Jung Hwa, de enige erkende ITF hoofdorganisatie op het gebied van het authentieke ITF Taekwon-Do in de wereld (zie www.itf-administration.com). Hier kunt u ook zien welke landen en personen een ITF lidmaatschap hebben.
 4. Gevorderde ITF Taekwondoïn met ervaring in Taekwon-do kunnen instromen bij de lessen!
 5. Voor Dangraadhouders en voor diegene welke zich voorbereiden daarop zijn er met regelmaat Blackbelt trainingen en bondstrainingen bij ITF Royal Dutch.
 6. Naast de lessen in de sportzaal (Dojang) kunt u met regelmaat ook een buitentraining volgen.
 7. Alle Kub- en Dangraadexamens worden afgenomen volgens de voorgeschreven Nationale en Internationale eisen en voorschriften. Geslaagden ontvangen een officieel ITF diploma voorzien van een registratienummer.
 8. Regelmatig worden er interessante educatieve en inspirerende workshops door georganiseerd!
 9. In de trainingen van de Thijssen Taekwon-do Academie is niet het bijbrengen van agressie het doel van de lessen maar beheersing van lichaam en geest, respect voor de medemens, zelfvertrouwen, rust, het vergroten van de eigenwaarde en maximale zelfontplooiing!
 10. U kunt als lid bij de Thijssen Taekwon-Do Academie ook een officieel erkende opleiding gaan volgen voor scheidsrechter of leraar, Dus op lange termijn kunt u uw kunst op hoog kwalitatief niveau en met plezier blijven uitoefenen!
 11. De overkoepelende organisatie ITF Royal Dutch waarbij veel clubs en scholen bij zijn aangesloten besteedt aandacht aan alle niveaus van beginner tot Dangraadhouder en organiseert daarom voor alle graduaties diverse activiteiten (www.itf-royaldutch.com).